Primarul Nicolae Barbu ii felicita pe vecinii bulgari cu ocazia Zilei Orasului Ruse

Primarul Nicolae Barbu ii felicita pe vecinii bulgari cu ocazia Zilei Orasului Ruse

Astăzi, 6 mai, vecinii din Ruse sunt în sărbătoare, celebrând Ziua Orașului Ruse. Municipalitatea din acest oraș este parteneră a orașului Giurgiu de foarte mulți ani, încă din 1993, iar din 2001 formeaza o Euroregiune de Dezvoltare cu planuri comune de acțiune si strategii de dezvoltare.
Cu acest prilej, primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, le transmite vecinilor de la Ruse un gând bun, sincere urări de sănătate şi prosperitate.
Iată scrisoarea de felicitare adresată omologului său, Plamen Stoilov și cetățenilor din orașul înfrățit Ruse:

Stimate domnule Stoilov,
Stimaţi locuitori,

Ziua Oraşului Ruse este zi de sărbătoare pentru comunităţile înfrăţite de pe ambele maluri ale Dunării, moment de bucurie ce îmi oferă deosebitul prilej de a vă transmite cele mai calde felicitări.
Profit de această ocazie aniversară pentru a vă transmite sincere urări de sănătate şi prosperitate. Îmi exprim speranţa că oraşul Ruse va cunoaşte dezvoltarea şi progresul binemeritat şi că împreună vom continua demersurile spre bunăstarea celor două comunităţi pe care Dunărea nu le separă, ci le uneşte.
Dragi prieteni, colaboratori şi fraţi de peste Dunăre, din partea mea dar şi a tuturor giurgiuvenilor, vă transmit un cald şi prietenesc
La multi ani!

Cu deosebit respect,
Ec.NICOLAE BARBU
Primarul Municipiului Giurgiu

Ultima modificare: 21.09.2022 – 14:06 de către

Anteriorul A FOST RELUATA ACTIUNEA DE DEZINSECTIE IMPOTRIVA TANTARILOR SI CAPUSELOR

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.